Göngyölt máj

Hozzávalók:
- 20 dkg vékonyan szeletelt bacon szalonna
- 40 dkg csirke-, vagy pulykamáj
- 2 gerezd fokhagyma apróra darabolva
- 1 nagyobb szál rozmaring kisebb darabokra szedve
- sültcsirke fűszersó
- 2 ek olaj
- só, bors

Elkészítés:

A májakat tekerd be a bacon szalonna csíkokba, és fektesd egy tűzálló tálba. 

Locsold meg a 2 ek. olajjal, szórd meg sóval, borssal, és a fűszerkeverékkel. Szórd rá a fokhagyma darabokat és helyezd rájuk a rozmaringszárakat.


Told a sütőbe és süsd a szalonnákat szép pirosra, ezalatt a máj is megsül majd. 

200 fok 20 - 25 perc.
Jó étvágyat!


Megosztás

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis