Mustáros csirkemáj

Hozzávalók:
- 30 dkg csirkemáj
- 1/2 piros kaliforniai paprika
- 1 hagyma
- 1 ek mustár
- 100 ml főzőtejszín
- 1 tk. morzsolt majoranna
- 1 tk liszt
- 1/2 leveskocka
- só, bors, olaj
- 1 ek friss petrezselyem

Elkészítés:

Az apróra vágott hagymát 1-2 percig párold meg az olajon, majd tedd bele a tisztított, darabolt májat. Add hozzá a majorannát a leveskockát a borsot, keverd meg és lefedve süsd zsírjára. 

Tedd bele a kockára vágott paprikát és pirítsd 2 -3 percig. Szórd bele a lisztet, keverd jól el, majd önts bele 1 dl vizet a tejszínt és tedd bele a mustárt. Kevergetve főzd még 3 - 4 percig, majd sózd meg.


Tálaláskor szórj a tetejére friss petrezselymet. Tésztával és savanyú zöldparadicsommal az igazi. :)

Jó étvágyat!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis