Csípős gombás tekercs



Hozzávalók:
- 12 szelet vékony szelet karaj
- 12 db kisebb tőkegomba
- 3 ek Barbecue szósz
- 1 dl víz
- őrölt erős paprika
- bors, só

- 12 fogvájó




Elkészítés:

Klopfold ki a karajszeleteket. Szórd meg borssal, paprikával és sóval. 

Fektesd rá a gombát, majd szórd meg a gombát sóval. Tekerd fel a hússzeletet a gombával együtt és tűzd össze egy fogvájóval. 

Minden göngyöleget szórj meg sóval, borssal és forró olajban süsd minden oldalát szép pirosra. 

Keverd össze a szószt a vízzel és öntsd a húsra.  Párold fedő alatt kb. 10 percig. Tálald burgonyapürével és uborkasalátával.

Jó étvágyat!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis