A tésztához
-125 gr vaj
-200 gr liszt
-3 tojás
-1/2 cs sütőpor
-25 gr étkezési keményítő
-125 gr vaj
-1 csipet só
-200 gr apró kockára vágott barackbefőtt (lecsepegtetve)
Tetejére:
-2 cs habpor
-300 ml tej
-2 cs habfixáló
-250 gr vékony szeletekre vágott barackbefőtt
-1 ek csokis tortadara
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit keverd
egynemű masszává, simítsd egy sütőpapírral bélelt 25 X 40 cm-es tepsibe, majd előmelegített sütőben
süsd meg.
Előmelegített sütő, 180 fok, 15 perc.
A megsült sütemény szélét vágd
körbe, és a tepsiben hagyd kihűlni. A habport a tejjel és a habfixálóval verd
kemény habbá, majd óvatosan forgasd bele a barack felét. A habot simítsd a sütemény tetejére, a
maradék barackot oszd el a habon és szórd meg csokival, majd vágd kockákra.