Húsos brokkolitál



Hozzávalók:
- 1 kg brokkoli
- 40 dkg pulyka apróhús vagy csirkemell
- 200 ml tejföl
- 10 dkg reszelt sajt
- 5 dkg vaj
- olaj, só, ételízesítő
- 1 ek aprított petrezselyem

Elkészítés:

Szedd nagyobb rózsákra a brokkolit és sós vízben főzd roppanósan puhára, majd szűrd le. 

A húst darabold kisebb kockákra és kevés olajon egy nagyobb serpenyőben süsd fehéredésig. Fűszerezd ételízesítővel és petrezselyemmel. Tedd a megpuhult brokkolit a hússal együtt kivajazott tűzálló tálba. 

A tejfölt keverd el sóval és ételízesítővel és öntsd a rakomány tetejére. Szórd meg reszelt sajttal és negyed órára told forró sütőbe, hogy a teteje szépen megpiruljon.
Jó étvágyat!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis